مقاله


شرایط دریافت ارز تحصیل در خارج

شرایط دریافت ارز تحصیل در خارج

شرایط دریافت ارز تحصیلی دانشجویان رشتههای علوم پزشکی

🔺منبع: مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت

·        معتبر بودن دانشگاه از نظر وزارت بهداشت

·        دیپلم در رشته علوم تجربی یا ریاضی- فیزیک

·        دوره پیش دانشگاهی در رشته علوم تجربی یا ریاضی- فیزیک

تبصره 1 : دانشجویان شاغل به تحصیل دردانشگاههاي معتبر مشروط ( در لیست دانشگاههاي مورد تایید 2016 و قبل از آن) بایست دارايدیپلم متوسطه و گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی – سال تحصیلی 17 در رشته هاي علوم تجربییا ریاضی- فیزیک با مجموع میانگین معدل 16 به بالا باشند به شرط اینکه هر یک از معدلها کمتر از 14 نباشد.

تبصره 2 : جهت دانشجویان مقاطع تحصیلاتتکمیلی ( کارشناسی ارشد و بالاتر) ارائه مدرك دانشگاهی مقطع قبلی الزامیست.

مدارک مورد نیاز:

🔸تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت براي دانشجویان ذکور یا برگه معافیت تحصیلیبراي مشمولین

🔸تصویر اقامت دانشجویی

🔸تصویر کارت ملی

🔸تصویر صفحه اول شناسنامه

🔸تصویر صفحات اول و دوم گذرنامه

تبصره: در گذرنامه لازم است محل اقامتدانشجو در کشور ایران قید شده باشد

🔸گواهی اشتغال به تحصیل ترم جاري با ذکر رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی و طولدوره با تایید سفارت.

 

متقاضیان می بایست گواهی اشتغال به تحصیلو گواهی شهریه و ریز نمرات و سایر مدارك خواسته شده خود را جهت تائید سفارت یا کنسولگريدر “سامانه تاك وزارت امور خارجه” اسکن کرده و کد رهگیري دریافت کنند. سپس چند روزبعد مجدداً وارد سامانه تاك قسمت “بررسی صحت مدارك” شده، کد رهگیري و کد ملی خود راوارد نمایند. در صورتیکه سفارت گواهی را تائید کرده باشد تائید سفارت روي گواهی حکخواهد شد. با دریافت گواهی از سامانه تاك، وارد سایت مرکز خدمات آموزشی، سامانه تسهیلاتارزي و غیر ارزي شده و گواهی خود را بارگذاري نمایند.

🔸اسکن مدرك I2O -10 در خصوص دانشجویان آمریکا

🔸گواهی کالج و ریز نمرات آن، براي دانشگاههایی که قبل از ورود به دانشگاهداراي دوره کالج می باشند.